Reklamkampanj
Nordiska Kompaniet

Med en ung publik som målgrupp fick vi uppdraget att göra en reklamkampanj med urban streetkänsla för e-combutiken nk.se. Färger och ljussättning anpassades för att ge rätt tonalitet. Vi ville lyfta fram produkterna med en känsla av glädje och lekfullhet.

Man of a kind reklam

Grading och videoredigering för Volkswagen

Lanseringsvideo
The Row för savannahs.se

Med en elegant identitet, vackert ljus och slowmotion-svepningar, komponerade vi denna ljuvliga lanseringsvideo av The Row för savannahs.se. The Row står för en skulptural formgivning och detta har vi återspeglat med fokus på detaljerna och ljuset. In och kika på deras webb. Vi har gjort det mesta av innehållet där ju.

Reklamkampanj Gram Shoes​

Gram är ett innovativt skomärke. Det är alltid ett sant nöje att få ta del av planering och idéer samt filma och plåta de nya kollektionerna. Vi är extra förtjusta i årets färgsprakande element.

Kaffeodling i Ranong hos Billy Gong​

Gong Coffee är ett bondekollektiv i Ranong-provinsen som samlats kring Billy Gongs handrostade kaffe. Ranong i södra Thailand ligger i perfekt miljö för att odla robustabönor. Vi fick uppdraget att dokumentera inför en nordisk lansering av varumärket. Mellan dig som dricker kaffet och bonden är det bara två steg, centralgården i Gong Valley som rostar, paketerar och skickar kaffet – och återförsäljare i norden.

Reklamkampanj
Power Woman

Vi fick i uppdrag att plåta och filma den nya kollektionen från Power Woman. Ett fantastiskt varumärke med starka tjejer som gör träningskläder för simning, löpning, cykling och triathlon. Vi ville att kampanjen skulle utstrålar energi, kraft och positivitet.

Stopmotion reklam
Hawaii Poké

Hawaii Poké ville gestalta sina nykomlingar på menyn på ett lekfullt sätt. Vi tog oss an uppdraget och lät det lekfulla ge sig uttryck i form av stop-motion. Ett fantastiskt sätt att skapa feel-good-film på tycker vi.

Fotoreportage Magasinet Fotboll

Gatans Lag är ett fotbollslag med personer som lever eller har levt i hemlöshet, missbruk, kriminalitet eller annat socialt utanförskap. Vi fick uppdrag att fota laget för en annonskampanj och fokus var att lyfta fram fotbollens förmåga att förmedla hopp, ingjuta passion och skapa gemenskap. Igenkänningsbara element som fotbollsarenans strålkastare kombinerades med mer dokumentära porträtt.